fbpx

Wil jij deze zomer ook bijleren en jouw business boosten?

Dan is de Boostways Summer Academy echt iets voor jou!

let's boost your business

De Boostways Summer Academy is deze zomer jouw must-have summer item indien je wilt bijleren over marketing en online zichtbaarheid én jouw bedrijf een boost wilt geven. Of je nu in hoofdberoep bent, of net in bijberoep, er worden verschillende cursussen georganiseerd met voor ieder wat wils. 

Dé formule? Live workshops in kleine groepen met een praktische insteek. 

Gegeven door Hannelore Verheyen, ervaren marketeer en digital director in topbedrijven, docent aan de Hogeschool UCLL en zelf onderneemster en business coach. 

de workshops

De Summer Academy bestaat uit een uitgebreid aanbod van workshops. Je hoort het goed WORKshop, want we gaan tijdens de workshop ook écht aan de slag. Geen saaie opleiding met alleen maar theorie, maar praktisch en hands-on aan de slag gaan met oefeningen en templates.

Alle workshops gaan door in Keerbergen in kleine groepen met maximaal 17 andere ondernemers. We zijn met minstens 2 begeleiders om jou te helpen met het bepalen van jou strategie. We werken echt op maat van JOUW bedrijf zodat jij ook echt IMPACT ziet. 

En wist je dat bovendien alle workshops voldoen aan de regels van de KMO-Portefeuille? Hierdoor geniet jij van 30% subsidie op elke workshop en betaal je dus 30% minder. Lees hier meer over de KMO-Portefeuille en hoe dit werkt. 

Kies jij voor de KMO-Portefeuille dan betaal je nu enkel een administratiekost en nadien ontvang je een mailtje met uitleg over hoe je de rest kan betalen! 

Twijfel je welke workshop voor jouw geschikt is? Doe de quiz en ontdek aan de hand van elke vragen jouw workshop op maat!

Los de vragen op en krijg meteen een workshop aanbevolen. Scroll zeker helemaal tot onderaan, want daar vind je nog een extra cadeautje terug!

Ontdek het volledige aanbod workshops

Liesje Brockley Photograph 4938

donderdag 22/7

Become an Instagram Reels Pro!

Adverteren op social media: je eerste advertentiecampagne opzetten

Liesje Brockley Photograph 4714

do 29/7 & vrij 30/7

Liesje Brockley Photograph 5022

do 12/8 & vrij 13/8

Adverteren op social media: campagnes evalueren en bijsturen, en funnels bouwen in ads

Funnel baby!

funnels

do 19/8 & vrij 20/8

Give me more followers baby!

Liesje Brockley Photograph 4826

dinsdag 24/8

Go for COMBO this summer!

Combineren is winnen! Speciaal voor jou heb ik een aantal pakketten opgesteld die ideaal zijn om samen te volgen. Zo leer jij éxtra snel bij én geniet je bovendien van NOG MEER korting!

The Advertising Combo

Wil jij alles weten over adverteren op Facebook en Instagram? Doe je vandaag al campagnes en wil je hier meer grip op? Of wil je net starten met adverteren? Dan is de combinatie van de Advertising Workshops ideaal voor jou. En, omdat ik weet dat jij ook nadien nog begeleiding nodig hebt, is er The Advertising Combo. De vierdaagse workshops gecombineerd met nog 3 maanden small group begeleiding. Om de drie weken is er een call met Hannelore of Hannelore’s ad specialist waar jij terecht kan voor AL jouw vragen. Bovendien wordt je lid van een unieke Community waar jij al je vragen kan stellen en waar je meteen een antwoord mag verwachten. Hannelore deelt er bovendien extra tips en tricks over adverteren op social media!

The Deal:

Gedurende 3 maanden:

Jij kan voor eens en voor altijd ads leren bouwen voor een eenmalige investering van €2799. Met de KMO-Portefeuille betaal je slechts €1959! Dat heb je zo terugverdiend (wanneer je bedenkt dat ads uitbesteden toch wel minstens €250/maand kost, dan heb je dit terugverdiend op 8 maanden!).

En, indien je liever in termijnen betaalt, dan kan je betalen in 3 termijnen van € 979 excl. btw, wat neerkomt op € 685 excl. btw met KMO-Portefeuille! 

Indien je betaalt met KMO-Portefeuille subsidieert de Vlaamse Overheid 30% van de opleiding. Je betaalt nu enkel een administratiekost en ontvangt een mailtje met verdere instructies om je betaling te voldoen.

Klaar om geld te verdienen met ads in plaats van alleen uit te geven? 

I’ve got the Social Power Combo

Wil jij een Instagram Queen worden? Leuke reels leren maken? Een contentplan hebben? Weten hoe je hashtags gebruikt? Tips en tricks leren om meer volgers aan te trekken? 

Dat kan met de Social Power Combo!

The Deal:

Telkens van 9h30 – 17h30. 
Inclusief ontbijt, lunch, drank en snacks.

Je krijgt €100 korting indien je inschrijft voor deze twee workshops! Je betaalt dus slechts €1018 excl. BTW voor de twee workshops, wat neerkomt op €713 excl. BTW met de KMO-Portefeuille. 

Voor hoeveel extra volgers ga jij deze zomer? 

Indien je betaalt met KMO-Portefeuille subsidieert de Vlaamse Overheid 30% van de opleiding. Je betaalt nu enkel een administratiekost en ontvangt een mailtje met verdere instructies om je betaling te voldoen.

m55 keerbergen

De locatie

"

eventlocatie M55, Keerbergen

Praktische Info

De workshops gaan door in de prachtige eventlocatie M55 te Keerbergen. We voorzien veilige afstand omwille van de huidige Covid-situatie. De locatie is eenvoudig te bereiken en er is voldoende parking voorzien. 

De workshops starten om 9h30 en eindigen rond 17h30. Er wordt ontbijt met koffiekoekjes, yoghurt en fruit en dranken voorzien, en ‘s middags wordt een gezonde lunch geserveerd. Dranken zijn de hele dag inbegrepen. We sluiten de workshop af met een lekker glaasje bubbels. 

De workshops gaan door met maximaal 15 personen (en met een minimum van 6 personen per workshop). De workshops worden gegeven door Hannelore Verheyen, bijgestaan door teamleden en specialisten zodat voldoende individuele aandacht aan iedereen besteed kan worden. 

KMO-portefeuille

Voor alle workshops kan je beroep doen op de KMO-Portefeuille. Indien jij aan bepaalde voorwaarden voldoet, krijg je 20-30% gesubsidieerd. Een administratieve kost van €39 wordt aangerekend om je reservatie te bevestigen. Nadien ontvang je een e-mail met uitleg waarmee je de KMO-portefeuille kan aanvragen.

Veelgestelde vragen

Neen hoor, de workshops zijn superpraktisch ingericht. We gaan echt aan de slag met een aantal theoretische concepten en gaan vooral TOEPASSEN. Praktisch en hands-on zijn de sleutelwoorden. Jij gaat naar huis met een concrete strategie en plan van aanpak. Je krijgt alle hulpmiddelen die hiervoor nodig zijn: een planning, templates… wat maar nodig is om jouw business ook echt te boosten. We gaan tijdens de workshop aan de slag in kleine groepjes, maken oefeningen en jij krijgt hier ook individuele feedback op! 

De workshops worden geleid door Hannelore Verheyen. Hannelore heeft meer dan tien jaar ervaring in marketing en online zichtbaarheid en werkte onder meer voor Proximus en L’Oréal. Bij die laatste was ze 3 jaar lang Digital Director. Hannelore doceert bovendien het vak Digitale Communicatiestrategie aan de UCLL Hogeschool en heeft dus ervaring met het geven van opleidingen. Om de kwaliteit te garanderen wordt Hannelore bijgestaan door support coaches die de oefeningen mee begeleiden om er zo voor te zorgen dat jij het meeste uit de workshops haalt. 

De workshops gaan door vanaf 6 personen en met maximaal 16 personen. Op deze manier garanderen we echt de kwaliteit van de workshops. Vanaf 8 personen wordt er met een support coach gewerkt om de kwaliteit van de oefeningen nog meer te garanderen. Individuele feedback is dus gegarandeerd. 

Ja hoor, je kan zoveel afzonderlijke workshops volgen als je wil. Stuur mij zeker een berichtje en dan bekijken we hoe we een specifieke combo voor jou kunnen samenstellen. 

De KMO-Portefeuille is een initiatief van de Vlaamse Overheid om Vlaamse ondernemers te steunen in het volgen van opleidingen. Elke ondernemer die in Vlaanderen gevestigd is en aan een aantal voorwaarden voldoet (en trust me, jij voldoet in 99% van de gevallen) krijgt tot 30% gesubsidieerd wanneer je een opleiding volgt. Een mooi cadeautje van de overheid dus. 

Meer lezen over de KMO-Portefeuille en hoe dit werkt? Dat kan hier.

Ja hoor, dat klopt. Omdat je kiest voor betaling met de KMO-Portefeuille, loopt de betaling via een apart proces van de overheid. Je betaalt nu enkel een administratieve kost om je inschrijving te bevestigen en ontvangt nadien een mailtje met gedetailleerde instructies. Je hoeft pas te betalen een week voor de workshop ook effectief doorgaat, dus je kan de betaling nog wat uitstellen. 

Meer lezen over de KMO-Portefeuille en hoe dit werkt? Dat kan hier

De workshops gaan Corona-proof door in onze prachtige locatie te Keerbergen. Deze locatie is groot genoeg en voldoende geventileerd. Bij mooi weer kunnen we zelfs buiten zitten. Er zullen handgels voordien worden en er zal voldoende afstand gehouden worden. 

Indien de regels voor B2B-evenementen veranderen, dan zal de workshop herpland worden naar een later tijdstip.

annulatievoorwaarden

  • Annulatie tot 1 maand voor de workshop: 30% van het bedrag wordt afgehouden 
  • Annulatie tot 2 weken voor de workshop: 50% van het bedrag wordt afgehouden
  • Annulatie tot 1 week voor de workshop: 100% van het bedrag wordt afgehouden