Van bijberoep naar hoofdberoep met een sterk financieel plan

Zaterdag 10/7

Van bijberoep naar hoofdberoep met een sterk financieel plan

starten

Voor wie?

Prijs?

€559,- excl. BTW (zonder KMO-Portefeuille)
€391,3- excl. BTW (met KMO-Portefeuille)

Prijzen inclusief ontvangst met ontbijt, lunch en dranken.

Wanneer? 

Zaterdag 10/7 van 9h30 – 17h30

Herken je / Wil je?

Over de cursus

Denk jij eraan om de sprong te maken van bijberoep naar hoofdberoep? Maar weet je niet goed hoe? Hoeveel je dan eigenlijk moet verdienen? 

En hoeveel je dan moet doorrekenen? Moet je al rekening houden met btw? En wat met sociale bijdragen? En vooral: wanneer spring je dan? En hoe maak je een plan? 

Wel, dat is exact wat we gaan aanpakken tijdens deze workshop. We bouwen een concreet plan zodat jij de sprong kan wagen, met zo weinig mogelijk risico. Want dat is wat ik namelijk zelf ook deed: een dikbetaalde directiefunctie achterlaten om mijn eigen bedrijf succesvol te runnen. Tijdens de workshop maken we een plan en tijdslijn op jouw maat! Zo kan jij zonder zorgen de sprong wagen. 

Deze workshop is ideaal in combinatie met de workshop Aanbod & Prijszetting. Boek je deze samen, dan geniet je van een mooie korting! Lees er meer over in de combo sectie.

bynouchka160221131 scaled e1621793314757

Na deze cursus zal jij

Kortom, heb jij alles in handen om die eerste stappen richting hoofdberoep te zetten. Hannelore waagde onlangs zelf de sprong en verliet haar directiefunctie bij L’Oréal voor haar eigen zaak. Ondertussen bouwde ze deze uit tot een succesvolle 6 figure business. En ook jij kan dat! 

Let's do this!

Met de KMO-Portefeuille betaal je slechts €391,3 excl. BTW. Indien je betaalt met KMO-Portefeuille subsidieert de Vlaamse Overheid 30% van de opleiding. Je betaalt nu enkel een administratiekost en ontvangt een mailtje met verdere instructies om je betaling te voldoen.

Prijzen inclusief ontvangst met ontbijt, lunch en dranken.

m55 keerbergen

De locatie

"

eventlocatie M55, Keerbergen

Praktische Info

De workshops gaan door in de prachtige eventlocatie M55 te Keerbergen. We voorzien veilige afstand omwille van de huidige Covid-situatie. De locatie is eenvoudig te bereiken en er is voldoende parking voorzien. 

De workshops starten om 9h30 en eindigen rond 17h30. Er wordt ontbijt met koffiekoekjes, yoghurt en fruit en dranken voorzien, en ‘s middags wordt een gezonde lunch geserveerd. Dranken zijn de hele dag inbegrepen. We sluiten de workshop af met een lekker glaasje bubbels. 

De workshops gaan door met maximaal 15 personen (en met een minimum van 6 personen per workshop). De workshops worden gegeven door Hannelore Verheyen, bijgestaan door teamleden en specialisten zodat voldoende individuele aandacht aan iedereen besteed kan worden. 

KMO-portefeuille

Voor alle workshops kan je beroep doen op de KMO-Portefeuille. Indien jij aan bepaalde voorwaarden voldoet, krijg je 20-30% gesubsidieerd. Een administratieve kost van €39 wordt aangerekend om je reservatie te bevestigen. Nadien ontvang je een e-mail met uitleg waarmee je de KMO-portefeuille kan aanvragen.

Veelgestelde vragen

Neen hoor, de workshops zijn superpraktisch ingericht. We gaan echt aan de slag met een aantal theoretische concepten en gaan vooral TOEPASSEN. Praktisch en hands-on zijn de sleutelwoorden. Jij gaat naar huis met een concrete strategie en plan van aanpak. Je krijgt alle hulpmiddelen die hiervoor nodig zijn: een planning, templates… wat maar nodig is om jouw business ook echt te boosten. We gaan tijdens de workshop aan de slag in kleine groepjes, maken oefeningen en jij krijgt hier ook individuele feedback op! 

De workshops worden geleid door Hannelore Verheyen. Hannelore heeft meer dan tien jaar ervaring in marketing en online zichtbaarheid en werkte onder meer voor Proximus en L’Oréal. Bij die laatste was ze 3 jaar lang Digital Director. Hannelore doceert bovendien het vak Digitale Communicatiestrategie aan de UCLL Hogeschool en heeft dus ervaring met het geven van opleidingen. Om de kwaliteit te garanderen wordt Hannelore bijgestaan door support coaches die de oefeningen mee begeleiden om er zo voor te zorgen dat jij het meeste uit de workshops haalt. 

De workshops gaan door vanaf 6 personen en met maximaal 16 personen. Op deze manier garanderen we echt de kwaliteit van de workshops. Vanaf 8 personen wordt er met een support coach gewerkt om de kwaliteit van de oefeningen nog meer te garanderen. Individuele feedback is dus gegarandeerd. 

Ja hoor, je kan zoveel afzonderlijke workshops volgen als je wil. Stuur mij zeker een berichtje en dan bekijken we hoe we een specifieke combo voor jou kunnen samenstellen. 

De KMO-Portefeuille is een initiatief van de Vlaamse Overheid om Vlaamse ondernemers te steunen in het volgen van opleidingen. Elke ondernemer die in Vlaanderen gevestigd is en aan een aantal voorwaarden voldoet (en trust me, jij voldoet in 99% van de gevallen) krijgt tot 30% gesubsidieerd wanneer je een opleiding volgt. Een mooi cadeautje van de overheid dus. 

Meer lezen over de KMO-Portefeuille en hoe dit werkt? Dat kan hier.

Ja hoor, dat klopt. Omdat je kiest voor betaling met de KMO-Portefeuille, loopt de betaling via een apart proces van de overheid. Je betaalt nu enkel een administratieve kost om je inschrijving te bevestigen en ontvangt nadien een mailtje met gedetailleerde instructies. Je hoeft pas te betalen een week voor de workshop ook effectief doorgaat, dus je kan de betaling nog wat uitstellen. 

Meer lezen over de KMO-Portefeuille en hoe dit werkt? Dat kan hier

De workshops gaan Corona-proof door in onze prachtige locatie te Keerbergen. Deze locatie is groot genoeg en voldoende geventileerd. Bij mooi weer kunnen we zelfs buiten zitten. Er zullen handgels voordien worden en er zal voldoende afstand gehouden worden. 

Indien de regels voor B2B-evenementen veranderen, dan zal de workshop herpland worden naar een later tijdstip.

annulatievoorwaarden

  • Annulatie tot 1 maand voor de workshop: 30% van het bedrag wordt afgehouden 
  • Annulatie tot 2 weken voor de workshop: 50% van het bedrag wordt afgehouden
  • Annulatie tot 1 week voor de workshop: 100% van het bedrag wordt afgehouden